Bărbat din Neamț, dat dispărut (FOTO)

Polițiștii din Neamț au fost alertați de un bărbat în vârstă de 56 de ani despre dispariția fratelui său, Ojică Constantin, de 64 de ani, din Războieni. Acesta a fost văzut ultima dată pe 6 iunie, plecând cu bicicleta și nu a mai revenit acasă.

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, cu privire la faptul că, la data de 6 iunie a.c., fratele său OJICĂ CONSTANTIN, în vârstă de 64 de ani, a plecat cu o bicicletă de la domiciliul din localitatea Războieni și nu a mai revenit până în prezent.” – a transmis Poliția Neamț

Semnalmente: înălțime – 1,65 cm, greutate – 60 kg, păr alb-castaniu, ochi negri. Persoana în cauză poartă barbă.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare negru cu alb, cămașă de culoare gri, bocanci de culoare neagră.

Bicicleta cu care persoana dispărută se deplasează are culoare gri, fiind prevăzută cu un coș tip port-bagaj de culoare verde/albastru.

Totodată, facem precizarea că persoana în cauză obișnuiește să plece de la domiciliu în mod frecvent, revenind ulterior.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE