Două accidente cu 3 victime în Piatra-Neamț

Două accidente rutiere au avut loc ieri în Piatra-Neamț, soldate cu mai multe victime. Un bărbat de 81 de ani a lovit un pieton pe strada Ozanei, iar o femeie și un copil au fost răniți în urma unei coliziuni la intersecția străzilor Piața Ștefan cel Mare și Mihai Eminescu.

Primul accident a avut loc pe strada Ozanei, unde un bărbat în vârstă de 81 de ani, din Piatra-Neamț, conducând un autoturism, a surprins și accidentat un bărbat de 78 de ani, din aceeași localitate.

„La data de 30 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în strada Ozanei, din Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 81 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi condus un autoturism pe strada Ozanei, ar fi surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din aceeași localitate, care era angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a pietonului. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.” – a transmis Poliția Neamț

Al doilea accident s-a produs la intersecția străzilor Piața Ștefan cel Mare și Mihai Eminescu.

„La data de 30 mai a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția străzilor Piața Ștefan cel Mare și Mihai Eminescu, din Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 52 de ani, din Pângărați, ar fi condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Cedează trecerea, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 42 de ani, din Piatra-Neamț.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea femeii de 42 de ani și a unui pasager, în vârstă de 11 ani, din același vehicul.” – au precizat polițiștii nemțeni

În ambele situații se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE