Accident în Neamț după ce o tânără de 17 ani a sărit din mașină

O tânără de 17 ani, din Neamț, a provocat un accident rutier după ce a sărit din mașină. Autoturismul a fost acroșat de o autoutilitară care transporta oxigen.

„La data de 30 mai a.c., polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN 2 – E 85, în localitatea Secuienii Noi.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat faptul că, în timp un tânăr, în vârstă de 19 ani,  din Secuienii Noi, conducea un autoturism pe o cale de acces, din localitatea Secuienii Noi, având ca pasager, o tânără în vârstă de 17 ani, ar fi coborât din mașină pentru a verifica o defecțiune tehnică.

Tânăra de 17 ani, din aceeași localitate, s-ar fi urca la volanul autoturismului, s-ar fi deplasat cu acesta câțiva metri, după care ar fi suferit o stare de panică părăsind autoturismul aflat în mișcare.” – au precizat reprezentanții Poliției Neamț

Mașina a continuat deplasarea, pătrunzând pe DN 2 și fiind acroșată de o autoutilitară care transporta oxigen și circula regulamentar.

În urma impactului, ambele vehicule au suferit avarii ușoare.

„Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauza a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul, unei persoane care nu deține permis de conducere.” – a mai transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE