Accident cu 2 victime la Borca. A lovit un biciclist și a rupt un stâlp (FOTO)

Două persoane au fost rănite ieri într-un accident rutier ce a avut loc în comuna Borca. Un șofer a lovit un biciclist după care a rupt un stâlp.

„La ora19:05, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Borca pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor ca urmare a producerii unui accident rutier.

Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a lovit un biciclist, după care a intrat într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda 2 de intervenție Poiana Teiului, SAJ Borca, SVSU Borca și IPJ.” – a transmis ISU Neamț

Potrivit pompierilor, cele două persoane, un bărbat de 72 de ani si o femeie de 52 de ani, implicate în accidentul rutier, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta au fost preluate de echipajele SMURD și Serviciului de Ambulanță și transportate la spital.

„La locul evenimentului au fost solicitate și forțe și mijloace de intervenție de la operatorul economic de distribuție a energiei electrice pentru remedierea defecțiunilor cauzate de accidentul rutier.” – a mai precizat ISU Neamț

PUBLICITATE