Șofer prins drogat la volan pe o stradă din Piatra-Neamț

Un bărbat de 42 de ani a fost oprit în trafic de polițiștii din Piatra-Neamț și testat pentru consum de substanțe psihoactive, fiind suspectat că ar fi condus sub influența acestora.

„La data de 26 mai a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe b-dul 9 Mai, au oprit pentru control un autoturism care circula din direcția Bicaz către Bacău, acesta fiind condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Dumbrava Roșie.” – a transmis Poliția Neamț

În urma testării cu aparatul din dotarea poliției, au fost identificate indicii care sugerau consumul de substanțe psihoactive de către șofer.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.” – au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț

PUBLICITATE