Vino la Târgul de Adopții de câini din Piatra-Neamț, pe 1 iunie la Ștrandul Tineretului

Pe 1 iunie 2024, între orele 12:00 și 16:00, în Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț, Salubritas S.A. organizează un târg de adopții pentru câinii fără stăpân. Toți cățeii sunt microcipați, sterilizați, vaccinați și deparazitați, iar adopția este gratuită.

Pe data de 1 iunie 2024, între orele 12:00 și 16:00, Salubritas S.A. organizează o nouă ediție a Târgului de Adopții de Câini Fără Stăpân, în Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț.

Evenimentul își propune să găsească familii iubitoare pentru câinii aflați în adăpostul public din Piatra-Neamț.

Toți câinii prezenți la târg sunt microcipați, sterilizați, vaccinați și deparazitați, astfel încât noii proprietari să nu aibă nicio grijă în privința sănătății animalelor.

Adopția este gratuită, iar doritorii vor avea ocazia să interacționeze cu blănoșii, să afle informații despre procedura de adopție și să primească sfaturi utile pentru posesorii de animale.

„Adoptă un prieten” este mesajul principal al evenimentului, încurajând comunitatea să se implice și să ofere un cămin iubitor acestor animale.

Partenerii evenimentului includ Primăria Piatra-Neamț, Biroul pentru Protecția Animalelor I.P.J Neamț, Asociația „CLAUDIA ÎNCĂ O ȘANSĂ”, Tudor Doc-Vet S.R.L și invitat Frizerie Canină Mushypet.

„Vă invităm în data de 01.06.2024, între orele 12:00-16:00, în Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț, unde Salubritas S.A organizează o nouă ediție a Târgului de adopții de câini fără stăpân din adăpostul public Piatra-Neamț.

Toți cățeii sunt microcipați, sterilizați, vaccinați și deparazitați și au nevoie de o familie. Adopția este gratuită. Veți putea interacționa cu blănoșii, de asemenea, puteți afla informații despre adăpostul din Piatra-Neamț, despre procedura de adopție și alte lucruri utile pentru posesorii de animale sau pentru cei care intenționează să adopte.

Vino și tu pe 01.06.2024 în Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț și „Adoptă un prieten”! Partenerii evenimentului sunt Primăria Piatra-Neamț, Biroul pentru Protectia Animalelor I.P.J Neamt, Asociatia “CLAUDIA ÎNCĂ O ȘANSĂ”, Tudor Doc-Vet S.R.L si invitat Frizerie Canină Mushypet.

Salubritas S.A administrează adăpostul de câini al Municipiului Piatra-Neamț, situat în Piatra-Neamț, pe str. Gheorghe Doja, nr. 58 , autorizat sanitar veterinar.

Programul de vizitare la adăpost este: Luni-Vineri 10:00-15:00; Sâmbăta, duminica și în sărbători legale 9:00-12:00; Tel:0755.106.865” – este mesajul transmis de Salubritas

PUBLICITATE