Cele mai bine cotate jocuri de noroc în cazinourile online din România

Dacă și pariați bani în cazinouri virtuale, atunci doar în jocuri dovedite. Acest lucru îl știe orice profesionist care a învățat din propriile greșeli. Sloturile cu rating sunt garantate că oferă șansa de a câștiga și conțin multe bonusuri care simplifică drumul spre jackpoturi.

Astăzi cazinouri noi 2024 ajută noii clienți să găsească cele mai bune sloturi. Pentru aceste sloturi, operatorii cluburilor de jocuri de noroc oferă bonusuri de bun venit. Organizatorii creează, de asemenea, o vitrină separată de jocuri populare, unde merg sloturile cu câștiguri frecvențe.

20 Peppers de la Inbet

Acest slot machine a fost dezvoltat în 2022. Volatilitatea sa se află la un nivel mediu, iar rata de rentabilitate teoretică este de 95%. Slotul aparține categoriei „Food”. 

Mărimea pariului minim pe rotire în joc este egală cu 20 de monede. Maxim pe rotire utilizatorul poate pune până la 2.000 de monede. Valoarea plății maxime pentru o rotire ajunge la 1.000.000 de monede.

Zona de joc a slotului implică 5 role situate pe 3 rânduri. Pentru a determina secvențele câștigătoare sunt folosite direcții plătite în valoare de 20 de piese. Realizarea unei combinații poate fi făcută din imagini identice în valoare de 3 până la 5 piese.

Printre caracteristicile suplimentare ale slotului, jucătorii disting mai multe:

  • Pictograme stivuite;
  • Simbolul wild;
  • Simbol Scatter-simbol;
  • Gamble-round.

Taco, Cactus, Maracas, Tequila și Chitara sunt simboluri de joc ieftine. Pentru combinațiile realizate cu acestea, utilizatorul va primi între 1.000 și 20.000 de credite. Pepper și Amigo sunt pictograme cu plată medie, care aduc de la 2.000 la 40.000 de monede și, respectiv, de la 4.000 la 100.000 de monede.

Sun este cea mai scumpă pictogramă care oferă un premiu în combinații de 10.000, 40.000 sau 1.000.000 de monede. De asemenea, această pictogramă este un simbol scatter și, prin urmare, combinațiile cu ea sunt plătite indiferent de locația pictogramei pe terenul de joc.

Dacă pariorul a reușit să facă o combinație și să obțină un premiu, poate încerca să îl dubleze în cadrul jocului de risc. Acesta din urmă este prezentat în format de cărți. Jucătorul trebuie să ghicească culoarea cărții de joc închise. Aceasta poate fi neagră sau roșie. Alegerea corectă va dubla câștigurile, iar cea greșită va reseta balanța.

Ave Caesar de Leander Games

Acest slot a fost lansat în 2017. Acesta poate fi atribuit genului Istorie. Mărimea premiului maxim în bani disponibil pentru obținerea în cadrul unei singure rotiri, în joc este de 40 de mii de credite.

Pe derulare, jucătorul poate pune nu mai puțin de 0,20 și nu mai mult de 40 de monede de joc. Câștigul teoretic în slot este foarte mare și este de 99%. Nivelul de volatilitate al mașinii este ridicat.

În zona de joc a slotului se află 3 rânduri și 5 role. Pentru formarea de combinații câștigătoare au fost implicate 20 de linii de plată fixe. Funcționalitatea mașinii oferă suport pentru următoarele bonusuri:

  • Jackpot;
  • Icoane stivuite;
  • Wild și Scatter:
  • Bonus Game;
  • Freespins;
  • Respins.

Simbolurile I, II, III, IV, V fac parte din categoria buget. Combinațiile realizate cu acestea îi vor aduce jucătorului între 5 și 150 de credite. Fata, Războinicii de pe fundalurile albastru și verde, precum și Logo-ul jocului reprezintă pictogramele din segmentul de mijloc. Pentru combinațiile cu acestea, jucătorul va obține de la 30 la 400 de bănuți. 

Caesar este cel mai scump simbol al aparatului, care aduce secvențe de 5, 100, 400 sau 1 000 de monede. De asemenea, această pictogramă acționează ca Wild și, prin urmare, le poate înlocui pe celelalte, cu excepția bonusului, ajutând la formarea de lanțuri.

Simbolul scatter a fost conceput sub forma unei imagini cu Colosseumul. Trei astfel de pictograme îi vor aduce jucătorului 10 Freespins cu Sticky Wilds. În acest mod de joc, poate cădea o pictogramă „+1”, care adaugă un pergament suplimentar. 

Treasure-Snipes de Evoplay

Acest slot machine aparține genului „Pirates”. Slotul a fost lansat în 2023. Valoarea premiului maxim în cadrul unei rotiri în joc ajunge la 45.000.000 de monede de joc. La o singură rotire, jucătorul poate paria pe o sumă cuprinsă între 0,10 și 10.000 de monede.

Nivelul de dispersie al mașinii este ridicat, iar rata de rentabilitate a acesteia atinge în teorie o valoare de 96,18%. Câmpul de joc al slotului are 3 rânduri și 5 role. Printre opțiunile suplimentare ale aparatului, jucătorii evidențiază Jackpot, Joc bonus, Freespins, Simboluri speciale, Pictograme stivuite.

Bombele cu simboluri roz, verzi, roșii și albastre sunt imagini ieftine care aduc de la 0,50 până la 5 monede în combinații. Anchor, Bottle, Skull, Treasure Map și Traveller sunt pictograme cu plată medie care aduc un premiu de la 1 la 30 de monede în combinații. Pirate Girl este un simbol cu plată mare care aduce de la 0,50 la 100 de credite în lanțuri. De asemenea, această pictogramă este singura care poate crea secvențe de 2 piese.

PUBLICITATE