Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina într-un șanț la Tupilați

Polițiștii din Neamț au intervenit la un accident rutier în comuna Tupilați, unde un șofer băut s-a răsturnat într-un șanț.

„La data de 20 mai a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Tupilați.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Iași, conducea un autoturism pe DN2-E85, în localitatea Tupilați, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se într-un șant.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.” – a transmis Poliția Neamț

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Fiind condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în prezenta medicului, bărbatul a refuzat testarea, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fpst întocmit dosar penal sub aspecul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de nostre biologice.” – au precizat polițiștii

PUBLICITATE