A început a doua etapă de cosire în Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț a început a doua etapă a lucrărilor de cosire a ierbii în cartierul Precista. Lucrările de toaletare a arborilor și plantare de flori se desfășoară simultan în diverse zone ale orașului.

„Primăria Piatra-Neamț, prin CMI Urban SA, a dat startul celei de-a doua etape a lucrărilor de cosire a ierbii din perimetrul asociațiilor de proprietari. De la începutul acestei săptămâni, echipele specializate intervin pe spațiul verde din cartierul Precista, pe sectorul cuprins între zona Petrodava – strada Independenței, respectiv între strada Independenței și Shopping City Mall. 

Echipele se vor muta în zona centrală a orașului (3-4 zile lucrătoare), apoi lucrările vor continua în perimetrul asociațiilor din cartierele Mărăței, Dărmănești, Speranța și Văleni. Acest gen de operațiuni se va desfășura și pentru spațiile verzi din curtea grădinițelor și creșelor din oraș.” – transmite Primăria Piatra-Neamț

Conform programului stabilit, echipele specializate de la Serviciul Spații al CMI Urban vor încheia toate aceste operațiuni în decurs de patru săptămâni.

„Până atunci se vor încheia și lucrările de plantare la amenajările florale care se execută în zonele Curtea Domnească, Parcul Central, Aleea Tiparului, Ștrandul Municipal și la podurile de peste Cuejdi (Orion, Spital, Piața Centrală), respectiv la podul de pe strada Mihai Viteazu (ieșirea din oraș spre Roman). 

Tot din această săptămână au fost reluate operațiunile de igienizare a arborilor (toaletări, aranjarea coronamentelor), lucrări ce se vor desfășura pe tot parcursul anului.” – mai spun reprezentanții municipalității

PUBLICITATE