Primele echipamente COMES gata de livrare către Nigeria

COMES S.A. anunță finalizarea operațiunilor pentru primul lot de echipamente din cadrul proiectuluidestinat Nigeriei.

Compania COMES din Neamț, lider recunoscut în producția de utilaje grele, anunță progrese semnificative în proiectul cu destinația finală: Nigeria.

„Proiectul COMES S.A. pentru STORAGE BULLETS, destinație finală Nigeria decurge conform planning-ului.” – anunță reprezentanții companiei

Conform planificării, primele echipamente sunt în faza finală de pregătire, echipele companiei fiind angajate în operațiuni de atașare a componentelor exterioare, efectuarea probelor de funcționare și aplicarea tratamentelor anticorozive, urmând să fie ambalate pentru transportul maritim.

Instalarea rețelelor exterioare, parte integrantă a livrării COMES S.A., va fi realizată în Nigeria, într-un parc industrial, datorită considerentelor logistice.

„Primul lot de echipamente se apropie de termenul de livrare stabilit, astăzi fiind în operațiuni finale, echipele noastre urmând să planteze atașamentele exterioare, să efectueze probele de casă, apoi protecția anticorozivă și ambalarea pentru transport maritim.

Rețelele exterioare sunt parte a furniturii COMES S.A., însă din motive de logistică, instalarea acestora se face în parcul industrial din Nigeria.

Suntem mândri că facem parte din acest proiect ambițios și că echipamentele noastre operează la mii de mile distanță.” – mai transmite Compania COMES

Acest proiect marchează un pas important în expansiunea internațională a COMES, consolidând prezența companiei pe piața globală.

În luna precedentă, COMES a anunțat semnarea unui contract pe cinci ani cu partenerii nigerieni, subliniind ambițiile sale de creștere și afirmare în afara granițelor României.

Vezi și Compania Comes intră pe piața din Nigeria cu contract pe 5 ani

Valoarea estimată a acestui contract se ridică la 7-8 milioane de euro, reprezentând un indicator clar al impactului economic semnificativ pe care COMES îl generează prin activitățile sale internaționale.

Cu acest nou proiect, COMES S.A. își consolidează reputația de furnizor de soluții tehnice de înaltă calitate și relevanță pentru piața globală, contribuind în mod activ la dezvoltarea industrială și economică a regiunilor în care își desfășoară activitatea.

PUBLICITATE