Expoziție prof. Lucian Gogu-Craiu, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în colaborare cu Asociația Culturală „Gogu-Craiu“ și Start Gallery Piatra-Neamț, găzduiește o expoziție de pictură a artistului Lucian Gogu-Craiu, dedicată Sărbătorilor Pascale.

Evenimentul va avea loc între 26 aprilie și 15 mai 2024, oferind vizitatorilor o incursiune în tematica pascală prin ochii unui artist apreciat.

„Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează, în parteneriat cu Asociația Culturală „Gogu-Craiu“ și Start Gallery Piatra-Neamț, o expoziție de pictură dedicată Sărbătorilor Pascale, în Sala Cupola, în perioada 26 aprilie – 15 mai 2024.

Lucrările sunt realizate de artistul plastic Lucian Gogu-Craiu, profesor de pictură la Palatul Copiilor din Piatra-Neamț.

Lucian Gogu-Craiu s-a născut la 20 august 1975, la Piatra-Neamț. A absolvit Liceul de Artă „Victor Brauner“ Piatra-Neamț, promoția 1994, și Facultatea de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu“ Iași, promoția 1999, la clasa profesorului Dan Hatmanu. Este membru titular al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Neamț, din anul 2002.” – au transmis reprezentanții Bibliotecii

PUBLICITATE