Experiență traumatizantă pentru o tânără din Neamț: Ar fi fost agresată de pilot în timpul unui zbor cadou

Ce a început ca un cadou de ziua ei pentru o tânără de 14 ani s-a încheiat cu un apel la poliție, după ce aceasta ar fi fost agresată de către pilotul avionului, într-un zbor care a durat aproape 30 de minute.

Zborul, care a decolat de pe aerodromul Dumbrava Roșie, a durat aproape 30 de minute – timp în care adolescenta ar fi fost expusă comportamentului inadecvat al pilotului în vârstă de 48 de ani.

Potrivit declarației mamei fetei pentru Observator, pilotul ar fi încercat inițial să o sărute pe fiica sa, ar fi mângâiat-o pe picior și i-ar fi făcut comentarii neadecvate despre aspectul fizic al adolescentei.

Mai alarmant, pilotul ar fi insistat să știe dacă tânăra poate „ține un secret”, după ce aceasta i-a dezvăluit vârsta sa, generând o stare de panică și disconfort. La aterizare, victima traumatizată le-a relatat părinților întregul incident, declanșând o reacție imediată din partea acestora.

Confruntat cu acuzațiile, pilotul nu a negat incidentul, dar a susținut că a fost interpretat greșit. Încercarea sa de a soluționa situația prin returnarea banilor pentru zbor a fost categoric respinsă de către părinții îngrijorați, care au apelat la poliție pentru a raporta incidentul.

IPJ Neamț a confirmat că au fost inițiate investigații pentru a clarifica circumstanțele incidentului și a lua măsurile legale corespunzătoare.

PUBLICITATE