Grav accident rutier în Neamț, cu victimă încarcerată (FOTO)

Un accident rutier grav s-a petrecut în această dimineață în comuna Bălțătești. Două mașiniîn care se aflau patru persoane au fost imlicate. O mașină s-a răsturnat, iar o tânără a rămas încarcerată.

La ora 10:09 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Bălțătești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț și SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Unul din cele două autoturisme s-a răsturnat, iar o persoană a rămas încarcerată.

Cele două persoane ce se aflau în celălalt autoturism s-au autoevacuat din autoturism, iar din autoturismul răsturnat s-a autoevacuat un băiat de 7 ani. Băiatul, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Eforturile de salvare s-au concentrat asupra tinere de aproximativ 26 de ani, încarcerată, care a suferit multiple traumatisme în urma impactului.

Pompierii, echipați cu instrumentar specific pentru descarcerare, au reușit să o elibereze pe victimă, aceasta fiind ulterior transportată de asemenea la UPU Piatra-Neamț pentru îngrijiri medicale.

„De asemenea, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

După efectuarea cercetărilor de către colegii de la IPJ, se va acționa pentru repunerea autoturismului pe roți și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.” – a mai precizat ISU Neamț

PUBLICITATE