Accident cu 3 victime provocat de o tânără șoferiță însărcinată din Piatra-Neamț

În urma unui accident rutier provocat de o tânără de 22 de ani din Piatra-Neamț, trei persoane au fost rănite, inclusiv șoferița însărcinată, evenimentul având loc în dimineața zilei de ieri, 17 martie.

„La data de 17 martie, în jurul orei 04:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 155G, în localitatea Ștefan cel Mare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o tânără, în vârstă de 22 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturim, din direcția Soci către Ștefan cel Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând o glisieră metalică, aflată pe sensul ei de deplasare.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto și a altor doi pasageri o femeie în vârstă de 31 de ani și un tânăr în vârstă de 18 ani.

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț a confirmat că tânăra aflată la volan era însărcinată în 16 săptămâni. Toate cele trei victime au fost prompt transportate la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte care au dus la producerea accidentului, cercetările fiind în desfășurare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE