Accident în Piatra-Neamț provocat de un șofer beat

Un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale a avut loc pe strada Mihai Viteazul din Piatra-Neamț, implicând un șofer cu o alcoolemie semnificativă de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 14:50, polițiștii Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Mihai Viteazul, în municipiul Piatra-Neamț, soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un vehicul, pe strada Mihai Viteazul, la schimbarea direcției de deplasare, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate.” – a transmis Poliția Neamț

Testarea cu aparatul etilotest a arătat că șoferul de 37 de ani avea o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE