Comuna Răucești va primi 20 milioane de lei pentru canalizare. A fost semnat contractul

Marți a fost o zi deosebită pentru comunitățile locale din România, în special pentru comuna Răucești, care, prin semnătura ministrului dezvoltării Adrian Veștea, a primit o finanțare de 20 de milioane de lei pentru înființarea unei rețele de canalizare, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primarul comunei Răucești, Dumitru Bălăjel, a semnat contractul de investiții ce vizează unul dintre cele mai așteptate proiecte pentru localitate: înființarea rețelei de canalizare.

Este un proiect asumat de administrația locală, și sprijinit de conducerea PNL Neamț, care va îmbunătăți condițiile sanitare și de mediu ale comunei, demonstrând o orientare clară către nevoile și aspirațiile comunității.

Proiectul, vital pentru dezvoltarea și modernizarea comunei, va fi finanțat cu suma de 20.000.000 de lei, marcând un pas important în direcția îmbunătățirii standardelor de viață ale locuitorilor.

Această finanțare reflectă angajamentul administrației liberale și sprijinul constant al Partidului Național Liberal, prin președintele George Lazăr, în îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare și modernizare ale comunei Răucești.

Cu această nouă finanțare, primarul Dumitru Bălăjel este mai aproape ca niciodată de realizarea viziunii sale de modernizare a comunei.

PUBLICITATE