Accidentat în timp ce traversa neregulamentar strada, a murit după 3 zile la spital

Un bărbat în vârstă de 77 de ani a murit la spital după ce a fost accidentat de mașină sâmbătă, 3 februarie, în timp ce traversa neregulamentar strada.

„La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț-BDNE Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bicazul Ardelean.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Bicaz Chei, conducea un autoturism pe DN12C, din direcția Bicaz spre Bicaz Chei, ar fi surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din Bicazul Ardelean, ce era angajat în traversarea neregulamentară a străzii.” – a transmis Poliția Neamț

Evenimentul a rezultat în rănirea gravă a pietonului, care a fost imediat transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri. Din nefericire, după trei zile de luptă pentru viață, pe 6 februarie, bărbatul de 77 de ani a decedat din cauza rănilor suferite.

„Din păcate, la data de 6 februarie a.c., bărbatul de 77 de ani a decedat, la unitatea medicală unde se afla internat. Condoleanțe familiei!” –  au precizat reprezentanții Poliției Neamț

În acest caz, cercetările vor fi continuate de polițiști în-trun dosar penal privind comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE