Suspect de vandalism și furt din mașină, prins de polițiști

Un incident de vandalism și furt s-a petrecut în Mărgineni, cu distrugerea anvelopelor unui autovehicul și furtul unor acte din mașină. Poliția a reținut un bărbat suspectat de comiterea acestor infracțiuni.

La data de 30 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Mărgineni, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi distrus două anvelope și din interiorul unui vehicul ar fi sustras mai multe bunuri.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, persoane necunoscute ar fi pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea persoanei vătămate, unde ar fi distrus prin înțepare două anvelope ale unui autovehiculului parcat în curte, de unde ar fi sustras un portofel cu actul de identitate şi permisul de conducere al persoanei vătămate și documentele autovehiculului, respectiv certificatul de înmatriculare și asigurarea obligatorie auto.” – a transmis Poliția Neamț

Un bărbat de 48 de ani din Mărgineni a fost identificat și reținut de poliție pentru 24 de ore.

„Polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Mărgineni.

În urma activităților investigativ operative desfășurate și a probatoriului administrat față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.” – au precizat polițiștii

PUBLICITATE