Accident cu victime în Piatra-Neamț după un impact între 2 mașini (FOTO)

Un accident rutier cu vuctime a avut loc astăzi, în jurul orei 11:00, pe strada Petru Movilă din municipiul Piatra-Neamț.

Potrivit pompierilor, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Un autoturism care a părăsit partea carosabilă a lovit o țeavă de gaz pe care a rupt-o.

Doi bărbați, de 40 și 53 de ani, au necesitat îngrijiri medicale. Aceștia au fost preluați de echipajele SMURD care ulterior i-au transportat la spital.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă).

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor până la sosirea echipelor specializate de la Delgaz Grid până la remedierea defecțiunilor produse.

De asemenea s-a acționat și pentru deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și se va curăța carosabilul de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.” – a transmis ISU Neamț.

ACTUALIZARE:

Din primele cercetări efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat, de 40 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe strada Petru Movilă, la schimbarea direcției de deplasare spre strada Cerbului ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă 34 ani, din Alexandru cel Bun.

În urma coliziunii ambele autoturisme au fost proiectate în gardul unui imobil, rezultând vătămarea corporală a primului conducător auto și a unui pasager, în vârstă de 53 de ani, din același autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE