Accident în Neamț. Mașină căzută în râpă (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în comuna Hangu, unde un autoturism a căzut într-o râpă. Pompierii au intervenit pentru salvarea șoferului, un bărbat de 51 de ani, care a fost transportat ulterior la spital.

„La ora 18:00 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în comuna Hangu în urma căruia un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a căzut într-o râpă.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii nr. 2 Poiana Teiului.
Ajunsi la locul indicat, pompierii au intervenit pentru scoaterea conducătorului auto din interiorul autoturismului, cu ajutorul tărgii lopată.” – a transmis ISU Neamț

Pompierii, împreună cu polițiștii au acționat pentru transportul victimei la ambulanța SMURD.

„Accesul a fost greu deoarece autoturismul se afla la o distanță de aproximativ 100 m față de partea carosabilă.

Victima constientă și cooperană , un bărbat de aproximativ 51 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Bicaz.

De asemenea s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.” – a mai precizat ISU Neamț

ACTUALIZARE:

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Hangu, a condus un autoturism pe DN 15, din direcția Petru-Vodă spre Chirițeni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet metalic, după care ar fi părăsit carosabilul.

După apelul la 112, apelantul nu a mai răspuns la telefon, fiind căutat pedestru de polițiști.

Autoturismul și conducătorul acestuia au fost identificați într-o râpa, la o diferență de nivel de aproximativ 100 metri față de suprafața carosabilă.

Conducător auto, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE