Noi locuri de parcare și parcometre solare în Piatra-Neamț

Locuitorii din Piatra-Neamț vor avea acces la noi locuri de parcare și la un sistem de parcare cu plată modernizat, cu introducerea parcometrelor solare, anunță SC Parking.

Noile locuri de parcare vor fi pe strada Dimitrie Leonida (126 de locuri) și 32 pe strada Mihai Viteazu.

„Pietrenii care locuiesc în zona celor două coridoare de mobilitate urbană vor beneficia acum de noi locuri de parcare. Primăria Municipiului Piatra-Neamț, în colaborare cu SC Parking SA, a deschis 126 de locuri de parcare pe strada Dimitrie Leonida și 32 pe strada Mihai Viteazu.

Acestea pot fi solicitate și închiriate atât online prin www.parcari.primariapn.ro cât și direct la sediul SC Parking SA, strada Cuiejdi, FN, clădirea Mall Forum Center, etaj 1.” – anunță Parking

În plus, se pregătește montarea unui sistem de parcare modern cu parcometre solare. Acestea vor fi puse în locații cheie ale orașului, inclusiv în Piața Centrală, zona Onym, magazinul Petrodava și în zona stadionului.

„Ne pregătim să montăm noile aparate de taxare de tip parcometru, fabricație românească, în locații strategice din oraș. Acestea, împreună cu sistemele de acces cu bariere, vor fi amplasate în Piața Centrală Sfântul Gheorghe, Bulevardul Decebal (zona Onym și în spatele magazinului Winmarkt Petrodava) și zona Stadionului Municipal „Ceahlăul”.

Parcometrele, dotate cu panouri fotovoltaice, vor funcționa exclusiv cu energie solară, permițând plăți cu cardul, telefonul sau numerar.” – preciează Parking

Societatea mai anunță că pentru a îmbunătăți comunicarea cu clienții, se va introduce o centrală automată cu 5 linii telefonice suplimentare. Această îmbunătățire este menită să faciliteze interacțiunea cetățenilor cu serviciile de parcare.

PUBLICITATE