Accident mortal în Neamț, după un impact între un autoturism și un TIR (FOTO)

ACTUALIZARE: Tânărul mort în accidentul de vineri seara avea 27 de ani și era din Târgu-Neamț


Accident mortat în această seară în Neamț. Un bărbat de aproximativ 30 de ani a decedat în urma unei coliziuni între un autoturism și un TIR.

Un accident rutier mortal a avut loc în jurul orei 21:00, în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului. Pompierii și un echipaj de ambulanță au fost alertați și au intervenit de urgență la locul accidentului.

„La ora 21:18 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare) și SAJ Borca (o ambulanță).

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autotren în care se aflau doar conducătorii auto.” – ne-a transmis ISU Neamț

Conducătorul autoturismului, un bărbat de aproximativ 30 de ani, a rămas încarcerat în urma impactului.

„Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism.

Din păcate, victima (un bărbat de aproximativ 30 de ani) prezenta leziuni incompatibile cu viața.” – au mai precizat reprezentnații ISU Neamț

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Totodată, în urma evenimentului rutier a fost afectat un stâlp de electricitate, iar la locul evenimentului a fost solicitat și un echipaj de la Delgaz Grid pentru remedierea defecțiunilor.

PUBLICITATE