Tânără din Neamț, dată dispărută (FOTO)

ACTUALIZARE – Poliția Neamț:

„La data de 6 ianuarie a.c., persoana dispărută, COPOȚ ELENA , a fost identificată de polițiști, pe raza județului Galați.

Pe perioada dispariției aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.”


O tânără în vârstă de 19 ani, din Neamț, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă pentru a cumpăra medicamente și nu s-a mai întors.

„La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, COPOȚ ELENA , în vârstă de 19 ani, din localitatea Târgu-Neamț, a plecat în mod voluntar, de la imobilul unde locuia în Târgu-Neamț, cu intenția de a cumpăra medicamente pentru un copil minor și nu a mai revenit la domiciliu.” – a transmis Poliția Neamț

Semnalmente: înălțime – 1.65 m, greutate-55 kg, păr brunet, lung, ochi căprui.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă din imitație de piele, de culoare neagră, o fustă vișinie cu paiete, pe cap purtând un batic de culoare roșie.

„Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea minorei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.” – mai spun polițiștii

PUBLICITATE