Tânăr din Neamț, reținut după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Un tânăr din Neamț a fost reținut de polițiști după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. Șoferul, care nu avea permis, a părăsit locul accidentului deși în urma impactului un pasager a fost rănit

„La data de 3 ianuarie, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Roman.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Gâdinți, conducea un autoturism, pe strada Bogdan Dragoș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare , intrând în colizune cu un stâlp din beton, rezultând rănirea unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Gâdinți, pasager în autoturismul în cauză.

După producerea evenimentului rutier conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului, acesta prezentându-se la sediul Poliției muncipiului Roman, la data de 4 ianuarie.” – a trnsmis Poliția Neamț

Potrivit polițișilor, îÎn urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul ar fi avut numerele de înmatriculare provizorii expirate, iar conducătorul auto nu ar fi deținut permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Ca urmare a acestor fapte, ieri, 4 ianuarie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de mai multe infracțiuni: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

PUBLICITATE