Trei tineri prinși drogați la volan pe drumurile din Neamț

Trei tineri din Neamț au fost depistați de poliție conducând sub influența substanțelor interzise, pe străzi din Piatra-Neamț, Roman și Târgu-Neamț.

Ieri, 27 decembrie, polițiștii din Neamț au întocmit dosare penale pentru trei tineri surprinși conducând autovehicule în timp ce se aflau sub influența substanțelor interzise.

Primul caz a fost înregistrat în jurul orei 13:30 pe strada Eroilor din Piatra-Neamț, unde un tânăr de 24 de ani din Rediu a fost oprit pentru control. Testarea alcoolscopică a indicat posibile urme de substanțe interzise.

Un caz similar a avut loc în Roman, pe strada Miron Costin, în jurul orei 18:20. Aici, un alt tânăr de 24 de ani, din Horia, a fost depistat în aceeași situație.

Al treilea caz a fost raportat în Târgu-Neamț, pe strada Cuza Vodă, în jurul orei 20:00, unde un tânăr de 18 ani din Răucești a fost testat, indicând și el posibila influență a substanțelor interzise.

În toate cazurile, polițiștii au condus tinerii la unități medicale pentru recoltarea de probe biologice, necesare pentru confirmarea exactă a consumului de substanțe interzise.

„Menționăm că acestea nu prezintă probe în dosarul penal, persoanele în cauză fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE