„Maratonul Faptelor Bune” – Inițiativă caritabilă impresionantă în Neamț

Laurențiu (Moș Crăciun), un tânăr din Neamț, a demonstrat că spiritul Crăciunului este viu și bine ancorat în inimile oamenilor, prin inițiativa sa „Maratonul Faptelor Bune”.

Acesta și-a luat în serios rolul de Moș Crăciun și a inițiat un proiect impresionant, o provocare denumită „Maratonul Faptelor Bune”, aducând bucurie și speranță în comunitatea locală cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Acest proiect caritabil a implicat sportivi și voluntari din Piatra-Neamț și împrejurimi, într-o serie de acțiuni menite să aducă bucurie celor mai puțin norocoși.

Dragii Moșului, vă urez un Crăciun cât mai luminat, plin de bucurie, multă sănătate și tot ce vă doriți!

Anul acesta am încercat să pun bazele unui mic proiect caritabil, intitulat „Maratonul Faptelor Bune”.

Proiectul constă în provocările Moșului pentru diferite persoane din Piatra-Neamț și împrejurimi pentru a face fapte bune în preajma sărbătorilor, alături de Moș Crăciun.

O mare parte din provocări s-au adresat sportivilor, scopul fiind acela de a promova faptele bune și implicit sportul în sensul că există oameni, fără apartenența politică, fără a avea în spate ONG uri sau alte forme, oameni simpli care s-au unit pentru a oferi bucurie sub sloganul „Promovăm sportul și faptele bune”, Moșul implicându-se la realizarea unor clipuri de promovare la nivelul cluburilor implicate!” – a fost mesajul transmis de „Moș Crăciun”

Printre cei implicați s-au numărat:

Sportivii de la All4Fit care sub coordonarea lui Alex Miron, alături de câțiva polițiști de la IPJ Neamț au oferit alimente, haine și jucării unor cazuri sociale din Zănești și din Dochia.

Sportivii de la „Mișcarea de Piatră” care sub coordonarea lui Adrian Florea au oferit unei clase de copii de la Bârgăoani dulciuri și fructe.

Cătălin Coșarca și sportivii de la „Lions BJJ” care au donat jucării, dulciuri, fructe și alimete unei familii greu încercată din Alexandru cel Bun.

Alexandru Stamate și sportivilor de la Moldocor Gym care sub îndrumarea doamnei Monica Miron au ajutat mai multe cazuri sociale din Roznov ale unor tineri cu dizabilități

Vili „Pit” Săvescu, un tânăr campion, culturist din Neamț care a oferit alimente și haine unei bătrâne din Piatra Șoimului.

Ionuț și Carmen Buta de la „Valea Celor XII” care au cutreierat toată comuna Dobreni împreună cu Moșul pentru a ajuta cu alimente, dulciuri și jucării copiii și familiile nevoiașe.

Anda Nicolau, care a donat jucării, haine și încălțăminte, dulciuri și fructe unei familii din Blăjești, județul Bacău, această donație ajungând la destinație prin intermediul celor de la „Lions BJJ ” Toni Deleanu și Mihai Blaj.

„NU ÎN ULTIMUL RÂND, doresc să menționez o mână de oameni care s-au implicat financiar, fizic și moral, unii dintre ei, petrecând ore întregi la cumpărături în timp ce oamenii normali se pregăteau pentru sărbători, toate astea pentru ca Moș Crăciun să poată merge cu cadouri, peste 70 de pachete cu hăinuțe, dulciuri și fructe la copiii instituționalizați din Piatra Neamț!

Le mulțumesc din toată inima lui Radu Secuiu, principalul finanțator, Ana-Maria Halicu și Bizu Alexandra, Dr. Dan Despa, Psihologului Mihai Mazareanu-Savu, Sebastian Tutuianu și Raluca Ceai pentru bucuria copiilor din centrele de plasament!” – a mai transmis „Moșul”

Acest „Maraton al Faptelor Bune” a fost îmbogățit de prezența spiridușului „Body”, un băiat de 13 ani care a dat dovară o maturitate și o bunătatea ieșită din comun și care, pe lângă școală, sport și alte activități, a însoțit echipa în toate acțiunile caritabile, demonstrând maturitate și bunătate excepțională.

Laurențiu (Moș Crăciun) promite că anul viitor „Maratonul Faptelor Bune” va cuprinde și mai mulți participanți, continuând astfel tradiția de a aduce bucurie și speranță în comunitate.

PUBLICITATE