Două incendii stinse de pompierii nemțeni la Roman și Pipirig

Pompierii nemțeni au intervenit în ultimele 24 de ore în două misiuni de stingere incendii în municipiul Roman și comuna Pipirig.

Primul incident a avut loc pe strada Chimiei din municipiul Roman la ora 11:30. Pompierii Detașamentului de Pompieri Roman s-au deplasat la fața locului, unde au găsit o anexă gospodărească cuprinsă de flăcări.

Incendiul a afectat 30 kg de deșeuri și 5 metri pătrați de izolație termică a unui perete, cauzând de asemenea deteriorări la peretele unei rulote apropiate.

Cauza probabilă a fost identificată ca fiind amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire.

Cel de-al doilea incendiu a izbucnit la ora 00:04 în comuna Pipirig, pe strada Ursului. Echipajele de intervenție de la SVSU Pipirig și Detașamentul de Pompieri Târgu-Neamț au acționat pentru a stinge focul care a cuprins un adăpost pentru animale.

Incendiul a distrus acoperișul anexei pe o suprafață de 30 de metri pătrați și a deteriorat bunurile din interior. Focul a fost cauzat de depozitarea necorespunzătoare a cenușii și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

PUBLICITATE