Zi agitată de Ignat. Mai mulți șoferi prinși băuți sau fără permis la volan

Zi agitată de Ignat, ieri, 20 decembrie, când polițiștii rutier au prins mai mulți șoferi conducând sub influența alcoolului sau fără permis.

Primul caz a implicat o autoutilitară condusă de un bărbat de 60 de ani din Bicaz Chei, depistată în localitatea Bicazu Ardelean fără plăcuță de înmatriculare pe partea din spate. Investigațiile au arătat că vehiculul nu era înmatriculat, iar conducătorul auto s-a ales cu dosar penal.

Cel de-al doilea caz s-a petrecut în localitatea Neagra, unde un bărbat de 46 de ani din Pipirig conducea sinuos. Testat cu aparatul etilotest, a avut o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat și a refuzat recoltarea probelor biologice la spital, ceea ce a dus la întocmirea unui dosar penal.

Al treilea caz implică un bărbat de 49 de ani din Girov, care a fost testat cu aparatul etilotest pe DN 15D, cu o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i deschis un dosar penal.

A patra situație a avut loc în localitatea Răucești, unde un bărbat de 48 de ani din Târgu-Neamț a fost prins conducând o autoutilitară cu o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimul caz raportat de poliție a fost în localitatea Români, unde un bărbat de 36 de ani a fost depistat conducând fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

PUBLICITATE