Trei tineri răniți în două accidente rutiere ce au avut loc în Neamț

Trei tineri au fost răniți în două accidente rutier ce au avut loc ieri, 15 decembrie, în municipiul Roman și localitatea Bicazul Ardelean.

Primul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 17:40, pe strada Ștefan cel Mare din Roman.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Sagna, conducea un autoturism, pe strada Ștefan cel Mare, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, din Moldoveni, care se deplasa în fața sa și staționase la semafor.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 22 de ani și a unui pasager, în vârstă de 18 ani, din primul autoturism.” – a transmis Poliția Neamț

Cel de-al doilea accident s-a petrecut în jurul orei 21:40, pe DN 12C, în localitatea Bicazul Ardelean.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Gârcina, conducea o autoutilitară din direcția Bicaz Chei spre Bicaz, ar fi efectuat o manevră de depășire, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Pentru evitarea impactului frontal, un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de o tânără de 22 de ani, din Bicaz- Chei, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp din beton și cu autoutilitara în cauză.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei, în vârstă de 22 de ani.” – a precizat Poliția Neamț

În ambele situații, șoferii implicați nu au consumat alcool, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE