Caravana Bucuriei în Neamț: 400 de copii au zâmbit datorită polițiștilor, pompierilor și jandarmilor

Inimile generoase ale polițiștilor, pompierilor și jandarmilor din Neamț s-au unit astăzi pentru a oferi bucurie și căldură în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei „Dăruiește o jucărie, fă o bucurie!”

„Astăzi, inimile noastre s-au unit într-o Caravană a Bucuriei, în cadrul campaniei „Dăruiește o jucărie, fă o bucurie!”, ajunsă la a doua ediție.

Polițiștii, pompierii și jandarmii din Neamț au scris o poveste frumoasă pentru 400 de copii din Roman, Târgu-Neamț și Piatra-Neamț.” – au transmis reprezentanții instituțiilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI)

Fiecare jucărie donată a fost însoțită de o îmbrățișare sinceră și plină de iubire, simbolizând mai mult decât un simplu cadou material – o conexiune autentică și spiritul comunității.

„În lumina sarbatorii Crăciunului, am adus zâmbete pe chipurile celor mici, iar fiecare jucărie a fost însoțită de o îmbrățișare sinceră, oferită din adâncul inimii.

Crăciunul nu constă doar în darurile materiale, ci în conexiunea dintre noi și în bucuria de a fi împreună.

Suntem extrem de recunoscători pentru aceasta călătorie plină de căldură și sperăm că fiecare copil a simțit că este iubit și susținut.” – au mai precizat reprezentanții MAI

PUBLICITATE