Președintele PNL Neamț, George Lazăr, la inaugurarea Autonom: un pas spre viitorul verde al afacerilor

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a participat la inaugurarea noului sediu al Autonom în Piatra-Neamț, un eveniment desfășurat în prezența ministrului Mediului, Mircea Fechet, alături de primarul Andrei Carabelea, senatorul Eugen Țapu-Nazare, deputatul Tudor Polak și comisarul general al Gărzii de Mediu, Andrei Corlan.

Potrivit lui George Lazăr, acestă clădire verde, o investiție de 6 milioane de euro, reprezintă o combinație perfectă între modernitate și sustenabilitate, evidențiind atenția acordată detaliilor și dorința de a redefine standardele în mediul de afaceri.

Președintele PNL Neamț a subliniat că eforturile comune nu au vizat doar consolidarea proiectului, ci și găsirea soluțiilor optime pentru a pune în valoare resursele naturale. Astfel, prin această inaugurare, Autonom și-a consolidat poziția ca un lider și promotor al unui viitor mai durabil și mai verde în industria auto din regiune.

„Autonom, fondată în 2006 de frații Marius și Dan Ștefan, prima afacere cu capital 100% românesc din Neamț, prima după cifra de afaceri din județ, aduce o notă de prestigiu și excelență în domeniul leasingului operațional și închirierilor auto. Efortul și viziunea fondatorilor săi, împreună cu sprijinul tatălui, domnul Georgică Ștefan, au propulsat Autonom în topul celor mai importante companii din acest domeniu. Mama celor doi fondatori, doamna Elena Ștefan a condus primul anticariat din Piatra Neamț. Tatăl lor, domnul Georgică Ștefan este fondatorul unei afaceri de succes din Piatra Neamț, Ștefan și Compania, de unde putem afirma că frații Ștefan au crescut și s-au dezvoltat într-o familie de antreprenori autohtoni înconjurați de valorile unor adevărați lideri.

Am fost onorat să particip la inaugurarea noului sediu al Autonom în Piatra-Neamț, alături de domnul Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet , domnul primar al Municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea , domnul senator Eugen Țapu-Nazare , domnul deputat Tudor Polak , și domnul comisar general al Gărzii de Mediu, Andrei Corlan.

Clădirea verde a noului sediu, o investiție de 6 milioane de euro, reprezintă un echilibru perfect între modernitate și sustenabilitate. Exteriorul impresionant și tehnologiile de ultimă generație din interior sunt dovada clară a atenției la detalii și a dorinței de a crea un spațiu care să redefinească standardele în mediul de afaceri.

Marius și Dan Ștefan, fondatorii și motorul din spatele succesului Autonom, au reușit să transforme o viziune într-o afacere de referință în industria leasingului și închirierilor auto din România. Determinarea, competența și pasiunea lor pentru inovație au transformat Autonom într-un jucător de top, aducând o notă distinctivă și susținută de calitate în acest domeniu. Viziunea lor comună și angajamentul pentru o dezvoltare sustenabilă au reprezentat cheia succesului, contribuind la consolidarea poziției de lider și la promovarea unui viitor mai durabil și mai verde.

Felicitări echipei Autonom și fondatorilor Marius și Dan Ștefan! Ați pus județul Neamț pe harta antreprenorilor de top din România.” – a transmis președintele PNL Neamț, George Lazăr.

PUBLICITATE