Președintele PNL Neamț trage un semnal de alarmă pentru Piatra Șoimului: „Primarul PSD, fără viziune!”

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a ridicat probleme majore în cadrul unei întâlniri cu oameni de afaceri și colegi liberali din comuna Piatra Șoimului. În cadrul discuțiilor, Lazăr a subliniat lipsa de dezvoltare a localității, aducând acuzații grave primarului PSD, Nicorescu Neculai.

Potrivit președintelui PNL Neamț, Piatra Șoimului, o localitate cu un potențial turistic enorm, pare să fi rămas blocată în timp. Acesta a evidențiat absența unor facilități esențiale precum apă, canalizare sau gaz metan, situație care, spune Lazăr, a dus oamenii să trăiască în condiții similare cu cele din Evul Mediu.

„În weekend, am avut o întâlnire foarte bună , cu oameni de afaceri si colegii liberali din comuna Piatra Șoimului.

Cu toate ca Piatra Soimului e o localitate foarte frumoasă si cu un potential, inclusiv turistic urias, aici lucrurile spui că s-au oprit in timp.
Fără apă, fără canalizare, fără gaz metanz oamenii au ajuns să traiască in 2023, ca in Evul Mediu.

Lipsa totală de viziune a primarului PSD, Nicorescu Neculai a privat comunitatea de investiții si de proiecte si i-a adus pe oameni in pragul disperării.

Am aflat , stând de vorbă cu cetățenii, că cei care au posibilitatea, se duc la Piatra Neamt să facă baie, pentru că în Piatra Soimului nu au posibilitate.” – a transmis George Lazăr

În plus, președintele PNL Neamț a adus în discuție lipsa de finanțare pentru proiectele de dezvoltare a comunei, subliniind că Piatra Șoimului este printre ultimele în ceea ce privește susținerea financiară pentru obiectivele pe Anghel Saligny, având doar un singur proiect în valoare de 3 milioane de lei.

„Unde mai punem, că Piatra Soimului este localitatea de pe ultimul loc din judetul Neamt, la finantarea obiectivelor pe Anghel Saligny, având un singur proiect si acela in valoare de 3 milioane lei.

Piatra Soimului , este totodata comuna din judetul Neamt fără nici o finantare pe fonduri europene , pentru că, citez din ce spune primarul PSD ” vreau să dorm linistit, când pun capul pe pernă”

Ce să intelegem oameni buni de aici ???Că primarul Nicorescu, un baron local Pesedist , se gândeste că, dacă face ce ii place lui mai mult, la proiectele cu fonduri europene, poate fi prins de autorități si atunci mai bine nu face proiecte.

Mai bine , baronul PSD-Nicorescu, ar renunta la obiceiurile lui proaste, si ar aplica proiecte pe fonduri europene si ar putea să doarmă si foarte liniștit noaptea.” – a mai spus Lazăr

Concluzionând, președintele PNL Neamț a subliniat că momentul unei schimbări a venit și că oamenii din Piatra Șoimului vor avea în curând un primar care să le iubească localitatea și să fie alături de ei.

„Ideea e baroane pesedist, că dacă esti corect si cinstit, nu are de să iți fie frică.
Frica de care baronul pesedist Nicorescu, nu va scăpa este aceea că după 20 de ani de ” STĂPÂN ” al comunei Piatra Soimului , in 2024 va pierde functia de primar si se va duce la acolo unde îi e locul, la pensie.

Si baroane pesedist, dacă tot nu faci absolut nimic pentru oameni,dacă tot ții comuna in mizerie si sărăcie, am o rugăminte – nu mai teroriza oamenii de afaceri din localitate, nu îi mai ameninta, nu le mai trimite controale, dacă nu ii ajuti, măcar lasă-i in pace.

Stiu că îi urăsti , baroane Nicorescu, pe cei care nu sunt ca tine, pe cei care fac ceva, pe cei care aduc plus valoare, pe oamenii de afaceri si mai stiu că iti plac doar asistații sociali, supusi, cei care iți pupă mâna pentru niște ajutoare, pe care oricum nu le dai tu, le dă Uniunea Europeană ,dar iți spun baroane pesedist, ca timpul celor ca tine, care conduc de 20 de ani, doar prin ură, prin amenintări, prin santaj, fără să facă absolut nimic pentru oameni, se va incheia cât de curând , mai exact la alegerile din 2024.

Nicorescu nu uita, va veni si ziua ta-ziua in care vei pleca si cetățenii din Piatra Soimului vor scăpa de teroare si vor avea un primar care să isi iubească localitatea si care să fie pentru oameni, dintre oameni.” – a conchis președintele PNL Neamț

PUBLICITATE