Bărbat din Neamț, pasagerul cu numărul 2 milioane pe Aeroportul Iași, sărbătorit într-un cadru festiv

Pasagerul cu numărul 2 milioane pe Aeroportul Iași, care a fost sărbătorit într-un cadru festiv, este un bărbat din județul Neamț.

Acesta a ajuns la Iași, astăzi, cu un avion al companiei Wizz Air, pe zborul de la Bruxelles (Charleroi), cu 20 de minute mai devreme decât ora stabilită în program.

Pasagerul cu numărul norocos se numește Victor Daniel Simionescu, este din Farcașa, jud. Neamț, și de câțiva ani locuiește în Luxemburg.

Acesta a aflat din avion, chiar înainte de aterizare, că a fost desemnat drept Primul Pasager cu nr. 2 Milioane la Aeroportul Iași, fiind premiat de echipajul Wizz Air cu un voucher simbolic.

Pe platforma aeronavelor, după debarcare, a fost întâmpinat de reprezentanții Aeroportului și cei ai Consiliului Județean, care l-au felicitat și premiat.

La eveniment au fost prezenți, alături de Directorul Aeroportului, Romeo Vatră, și Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, Vicepreședintele Sorin Afloarei, Administratorul Județului, Andrei Cazacu, precum și reprezentanți ai instituțiilor colaboratoare.

La acțiunea de premiere s-au alăturat partenerii Iasi Aiport: Hotel Unirea, care a oferit pasagerului câștigător un voucher-cadou, în valoare de 500 de lei, valabil pentru orice tip de servicii în cadrul complexului precum și Magazinul duty free Best Value, care a oferit, de asemenea, mai multe produse.

Evenimentul a cuprins o ședință foto cu Pasagerul 2 Milioane, alături de echipajul de zbor și invitați, culminând cu tăierea tortului tematic în incinta aeroportului.

PUBLICITATE