George Lazăr (președinte PNL Neamț): „Investiții de mare importanță în Municipiul Piatra-Neamț!”

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, împreună cu ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, au inspectat proiectele ample în desfășurare în Municipiul Piatra-Neamț.

„Rezultatele administrației liberale, ale domnului Primar Andrei Carabelea sunt deja vizibile şi arată că implicarea şi respectul pentru comunitate se demonstrează prin fapte şi proiecte concrete.

În prezența ministrului Dezvoltării, domnul Adrian Ioan Veştea, am vizitat obiectivele care au primit finanțări substanțiale pentru a îmbunătăți viața comunității pietrene şi a moderniza unul dintre cele mai frumoase oraşe din județul nostru.

Alături de noi și de domnul Primar Andrei Carabelea, s-au mai aflat domnul senator Eugen Țapu-Nazare domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, domnul deputat Polak Tudor , domnul primar al oraşului Piatra Neamț, domnii subprefecți ai județului, Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan şi domnii consilieri județeni, Valentin Stavarache şi Bogdan Buhuşanu.” – a transmis George Lazăr

Delegația a vizitat investițiile importante care se desfășoară în municipiul Piatra-Neamț precum proiectele de mobilitate urbană, noua rețea de alimentare cu apă și canalizare, noua creșă și podul de lângă spital.

„Aici, la Piatra, avem în desfăşurare un proiect de realizare a unor noi rețele de alimentare cu apă şi canalizare pe strada Petru Movilă, pe Bulevardul Decebal şi pe Bulevardul Traian, proiecte finanțate cu fonduri guvernamentale în valoare de 16.729.954 lei, obținute prin programul liberal de investiții „Anghel Saligny”.

Este o investiție mai mult decât necesară, care în sfârşit va rezolva problema rețelei deteriorate de apă şi canalizare din oraş.

Se lucrează, de asemenea, la podul cel nou de lângă spital, peste râul Bistrița, o investiție în valoare de 26.270.046 lei.

În derulare sunt, de altfel, mai multe proiecte de mobilitate urbană, importante pentru accesibilitatea şi fluiditatea din trafic.

Nu în ultimul rând, alături de domnul ministru, am văzut locația unde se construiește noua creşă, cu o capacitate de 70 de locuri pentru micuții din această zonă a oraşului Piatra Neamț, un proiect cu siguranță foarte aşteptat de părinți şi bunici.

Obiectivul este finanțat prin Compania Națională de Investiții şi pe tot parcursul demersurilor pe care le-am făcut, ne-am bucurat de deschiderea şi sprijinul domnului ministru şi al specialiştilor tehnici din Ministerul Dezvoltării.

Sunt convins că vom vedea aceste proiecte finalizate şi puse în folosul comunității pietrene în cel mai scurt timp şi mă bucur să văd că implicarea şi munca eficientă a administrației liberale dă roade frumoase şi utile în județul Neamț!

Dezvoltăm Piatra Neamț!” – a mai spus Lazăr

PUBLICITATE