Trei incendii, stinse de pompierii nemțeni (FOTO)

Pompierii nemțeni au intervenit sâmbătă, 15 iulie, pentru stingerea a trei incendii

În jurul orei 16:45, forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Icușești și Detașamentul de pompieri Roman au intervenit în localitatea Rocna din comuna Icușești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce s-a manifestat într-un lan de grâu și miriște. Au ars aproximativ 2 ha de grâu și 5 ha de miriște.
Scânteile provenite de la un utilaj agricol au fost cauza probabilă de producere a incendiului.

În jurul orei 18:00 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la mai multe stoguri de fân amplasate într-o gospodărie de pe strada Răsăritului în localitatea Bodeștii de Jos din comuna Bodești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bodești și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la patru stoguri de fân.
SVSU Bodești a acționat pentru localizarea incendiului.

Forțele de intervenție au acționat pentru stingerea incendiului in urma căruia au ars aproximativ trei tone de fân. Nu au fost victime.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fumatul în locuri neamenajate.

În jurul orei 20:10, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un utilaj agricol ce se afla într-un lan de rapiță in localitatea Climești din comuna Făurei.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Făurei.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la un utilaj agricol ce a recoltat rapiță. Conducătorul auto s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars elementele combustibile ale utilajului, aproximativ 200 l de motorină (din rezervorul utilajului) și o tonă de rapiță recoltată ce se afla în utilaj. Nu au fost victime.
Incendiul s-a produs din cauza unor defecţiuni apărute pe timpul utilizării.

PUBLICITATE