Pagube extinse în urma Codului PORTOCALIU. Mai multe mașini din Piatra-Neamț, avariate (VIDEO)

Județul Neamț a fost lovit puternic de furtuna și vijelia care s-a abătut în această după-amiază, provocând daune semnificative în mai multe zone.

Municipiul Piatra-Neamț a fost printre cele mai afectate, cu căderi de copaci pe carosabil dar și pe mașini (cum s-a întâmplat în zona ApaServ), iar acoperișul unei clădiri a avariat vehiculele parcate în apropiere, pe strada Petru Rareș.

Situații similare au fost înregistrate și în alte zone ale municipiului, precum străzile Burebista, Plevnei, Gavril Galinescu și în cartierul Văleni.

Autoritățile au anunțat, de asemenea, copaci arbori căzuți pe partea carosabilă și în comunele Alexandru cel Bun, Bârgăuani, Bicaz Chei, Borca, Farcașa, Gâdinți, Pângărați, Poiana Teiului și Ștefan cel Mare.

Echipele de intervenție au fost mobilizate pentru a îndepărta copacii căzuți, de asemenea, au fost luate măsuri pentru a asigura siguranța cetățenilor și pentru a restabili rapid circulația rutieră în zonele afectate.

Până în prezent, nu au fost raportate victime umane ca urmare a acestor evenimente, însă pagubele materiale sunt semnificative.

Reamintim că județul Neamț se află sub COD PORTOCALIU de furtuni până vineri, 14 iulie (VEZI ARTICOL AICI)

@stirineamt

Furtună cu pagube însemnate în Piatra-Neamț

♬ sunet original – Stiri-Neamt.ro

PUBLICITATE