Piatra-Neamț – Concert incendiar al lui Ștefan Bănică Jr. la „Vacanțe Muzicale”

În cea de-a șasea și penultima seară a Festivalului „Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț”, publicul a avut privilegiul de a se bucura de un concert de excepție susținut de unul dintre cei mai apreciați artiști ai industriei muzicale românești.

Ștefan Bănică Jr.,un nume sinonim cu talentul și carisma, a urcat pe scena de la Curtea Domnească unde a oferit un spectacol memorabil.

Concertul lui Ștefan Bănică Jr. a atras un public numeros, cu platoul de la Curtea Domnească devenind neîncăpătoare pentru oamenii din oraș, din județ și pentru turiștii aflați în Neamț, dornici să nu rateze această experiență muzicală extraordinară.

Artistul a interpretat hiturile sale celebre, captivând publicul prin talentul său artistic și carisma scenică. Energiea debordantă și vocea sa impresionantă au adus o atmosferă de entuziasm și bucurie în rândul spectatorilor.

La finalul concertului, Ștefan Bănică Jr. a transmis un mesaj plin de căldură și înțelepciune, adresându-se publicului prezent: „Trăiți cum vreți, dar mai ales cu cine vreți!”

Pentru ultima seară a ediției a XLVIII-a a Festivalului Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, organizatorul evenimentului, pregătește o călătorie în lumea filmului și a musicalului.

Spectacolul va fi realizat cu participarea soliștilor și a orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București, promițând o seară de neuitat pentru iubitorii de muzică și teatru. (vezi articol AICI)

@stirineamt

Piatra-Neamț – Concert incendiar al lui Ștefan Bănică Jr. la „Vacanțe Muzicale”

♬ sunet original – Stiri-Neamt.ro

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stiri-Neamt.ro (@stiri_neamt.ro)

PUBLICITATE