Un mort și 3 răniți într-un accident rutier. Victimele sunt din Neamț (FOTO)

Un grav accident de circulație a avut loc ieri seară, în jurul orei 18.00 în comuna Boroaia, județul Suceava.

Un autoturism s-a izbit într-un cap de pod, iar patru persoane au fost rănite (două femei și doi copii).

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare, trei ambulanțe SAJ și ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Cele două femei au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

„La data de 15.08.2022, în jurul orei 17:45 în timp ce conducea autoturismul pe DN15C, în localitatea Boroaia, o femeie de 37 de ani din județul Neamț a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

Din accident  a rezultat rănirea conducătoarei auto și a trei pasageri din autoturism care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.” – a transmis IPJ Suceava

Potrivit presei sucevene, toți cei 4 pasageri sunt din Târgu-Neamț (șoferița – 37 de ani, mama șoferiței – 63 de ani, fata șoferiței – 2 ani și un nepot în vârstă de 16 ani) și mergeau spre casă.

La un moment dat, șoferița s-ar fi întors către fiica ei, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod.

Toți cei patru răniți au fost transportați la spital. „Ulterior femeia în vârstă de 63 de ani a murit la spital din cauza gravelor leziuni suferite.” – mai scriu jurnaliștii din Suceava.

PUBLICITATE