Misterul dispariţiei bărbatului de 64 de ani, din Neamţ, se adânceşte (VIDEO)

Cazul dispariției bărbatului în vârstă de 64 de ani din Neamț se adâncește. Bărbatul a fost văzut pentru ultima dată pe camerele de supraveghere amplasate chiar în fața casei sale. În ziua în care a plecat în pădure după ciuperci, Ioan Ciubotaru a ieșit prin spatele casei.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbatul dispărut în timp ce conducea motoscuterul său. Ioan Ciubotaru circula cu o viteză redusă. Bărbatul era îmbrăcat în trening și purta o vestă pe deasupra, de culoare roșie.

Pe cap, bărbatul avea casca de protecție, pe care o purta de fiecare dată când conducea motoscuterul. În aceste imagini, bărbatul, tată a două fete, a fost văzut pentru ultima dată. De atunci, familia lui este pur și simplu disperată.

Cu toate acestea, ora indicată pe camerele de supraveghere nu este cea reală. După ce bărbatul în vârstă de 64 de ani nu s-a mai întors acasă, acesta a fost căutat de mai multe ori în pădurea din sat.

Zile la rând, pădurea în care plecase să culeagă ciuperci a fost răscolită de oamenii legii, de voluntari și, bineînțeles, de familia bărbatului. Familia a tot sperat că va găsi un indiciu care să ducă la localizarea lui Ioan.

Sperăm că o să aflăm în curând ceva. Cu siguranță. Nu acceptăm că tatăl nostru nu mai este în viață. Nu excludem și posibilitatea că poate nu s-a căutat bine, poate din marea de oameni care era, am trecut pe lângă el. Orice este posibil. Poate motoscuterul a ajuns acolo dus de altcineva”, au povestit cele două fiice ale bărbatului.

Vezi și Bărbat dispărut fără urmă, de 6 zile, în pădurea din satul Cut

PUBLICITATE