Nemțeni, înarmați-vă cu răbdare! Bulai anunță că vrea să rămână în politică încă 50 de ani

Deputatul USR Iulian Bulai a ieșit la ceas de seară cu o postare pe Facebook prin care ne anunță, sau ne avertizează, că va rămâne în politică pentru următorii 50 de ani. 

Bineînțeles că postarea cu pricina a fost din nou luată în râs de sute de internauți care nu l-au menajat de loc pe deputatul nemțean.

Astăzi s-au lansat candidaturile pentru noua conducere a USRPLUS. A fost un eveniment emoționant și deosebit. Acum 2 ani am fost ales vicepreședinte al partidului. Cu un număr foarte mare de voturi. (…)

Vara aceasta am luat decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat în cadrul Biroului Național. Îi voi susține pe colegii mei care fie doresc să continue această implicare, fie colegi noi în acest maraton politic.

Acum mă voi concentra pe munca din județul Neamț, pe munca din Parlament, conducerea Comisiei de Cultură, activitatea din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei și monitorizarea autostrăzilor A8 și A7, unde vom avea șantiere în curând (…)

Voi rămâne în politică/serviciul public pentru următorii 50 de ani. Pentru că schimbările majore se fac în timp, cu multă muncă, energie dozată pe fiecare zi și multă răbdare. Cred în șansa fiecărui coleg de a demonstra că poate și vrea să lucreze pentru o Românie și o lumea mai bună.” – este o parte din textul postat de Bulai pe Facebook.

Deputatul nemțean precizează că va monitoriza atent autostrăzile A8 și A7, însă pare să fi uitat complet de Drumul Național care leagă Bicaz de Poiana Teiului și care de 2 ani stă neasfaltat, deși 90% din lucrare a fost făcută pe vremea în care la Ministerul Transporturilor era Răzvan Cuc.

Cu toate că Iulian Bulai își dorește o carieră politică ce l-ar face invidios până și pe Ion Iliescu, avem mari dubii că va mai reuși să prindă listele parlamentare la alegerile din 2024.

Ne întemeiem aceste convingeri pe faptul că la ultimile alegerile interne din USR Neamț, Bulai a câștigat ”la mustață” funcția de președinte, luând cu doar 13 voturi mai mult decât Radu Samson, viceprimarul municipiului Roman.

Apoi am văzut că la nivel național Iulian Bulai nu a mai prins loc printre vicepreședenții partidului și nu în ultimul rând, faptul că a ocupat atenția publică prin mai multe ieșiri controversate, aducând prejudicii de imagine partidului din care face parte.

PUBLICITATE