NEAMȚ: Tânără de 18 ani, reținută după ce a tâlhărit un bătrân în scara blocului

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. O tânără a fost reținută pentru 24 de ore.

La data de 25 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 70 de ani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce bărbatul în cauză se afla în scara unui bloc din Târgu-Neamț, ar fi fost acostat de o tânără în vârstă de 18 ani și un minor de 14 ani, ambii din Vânători-Neamț, care l-ar fi deposedat prin acte de violență de 47 de lei.

În urma documentării activității infracționale, tânăra a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul acestei zile, aceasta urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE