Condamnat la închisoare după ce și-a chinuit mai mulți ani familia

La data de 23 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Roman.

Față de acesta, Curtea de Apel Bacău a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 3 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de ”rele tratamente”, în dauna soției sale, faptă prevăzută de Codul Penal Italian.

În fapt, în perioada 2009 – 2012, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei împreună cu concubina sa, bărbatul a insultat-o, a amenințat-o în repetate rânduri, chiar și cu moartea și a agresat-o fizic, lovind-o cu diferite obiecte.

Totodată, acesta ar fi încercat să o dea afară din locuința comună, atât pe concubina sa cât și pe fiica sa minoră, constrângând-o astfel să trăiască în condiții de umilință și frică constantă pentru propria viață, acțiuni ce au fost exercitate în prezența fiicei sale minore.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE