Piatra-Neamț: Dosar penal în cazul scandalului sexual de la liceul „Dimitrie Leonida”

Polițiștii din cadrul Poliției Piatra Neamț s-au sesizat din oficiu și au început cercetările în scandalul sexual de la Liceul „Dimitrie Leonida” din Piatra-Neamț.

Având în vedere informațiile și imaginile vehiculate în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț este abilitat să facă următoarele precizări:

Astăzi, 19 ianuarie, în urma apariției în spațiul on-line a unor conversații dintre o elevă și un cadru didactic al unei instituții de învățământ, din Piatra Neamț, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de hărțuire sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț. – au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Reamintim că au apărut discuțiile după scandalul sexual izbucnit la un liceu din Piatra-Neamț. 

În spațiul public au apărut mesajele schimbate între eleva de liceu și profesorul de matematică care îi făcea avansuri sexuale, prin intermediul Riseproject, care a documentat acest caz. (VEZI ARTICOLUL AICI)

PUBLICITATE