Un pieton s-a aruncat în fața unei mașini condusă de un șofer din Neamț

Un șofer din județul Neamț a fost implicat, ieri seară, într-un eveniment rutier pe raza județului Suceava. Polițiștii care au anchetat accidentul susțin că vina ar aparține pietonului care a sărit brusc în fața autoturismului.

Totul a avut loc ieri seară, la ora 22:15, când un bărbat de 53 ani, din comuna Pipirig, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 209 B, pe raza satului Suha, comuna Mălini, județul Suceava, l-a acroșat pe un localnic de 46 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe partea dreaptă în sensul de mers al autoturismului.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipiul Fălticeni și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00, alcool pur în aerul expirat.

Vinovat de producerea accidentului se face pietonul care a sărit brusc în fața autoturismului și nu era echipat cu îmbrăcăminte reflectorizantă.” – transmit polițiștii suceveni

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

PUBLICITATE