Național: Accident grav în România! 2 morți și 11 răniți. S-a activat Planul Roșu

Două persoane au murit și mai multe au fost grav răniți, în urma unui accident rutier produs în această dimineață între un microbuz şi un autoturism

Evenimentul rutier s-a produs pe DN 2D, în localitatea Bolotești, județul Vrancea.

Astăzi, ora 07.00 pe DN 2 D, în afara localităţii Boloteşti, conducătorul unui microbuz, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism. Din impact a rezultat decesul a doua persoane şi vătămarea corporală a altor 11 persoane. Traficul în zonă este blocat în acest moment.„, a anunțat Poliția.

Potrivit IGSU, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, patru ambulanţe SMURD, o descarcerare şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În sprijin, se va deplasa şi un elicopter SMURD.

Cele două persoane decedate sunt șoferii celor două autovehicule. După impact microbuzul s-a răsturnat pe șosea, în vreme ce autoturismul a fost aruncat în afara părții carosabile.

PUBLICITATE