NEAMȚ: Doi bicicliști accidentați la Bodești

Doi bicicliști au ajuns la spital în urma a două accidente rutiere ce au avut loc, ieri, în localitatea Bodești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit că, în timp ce un bărbat de 26 de ani, Piatra Neamț, conducea un autoturism pe DN 15 C, din direcția Tîrgu-Neamț – Piatra Neamț, în localitatea Bodești, a surprins și accidentat un bărbat de 57 de ani, din Ghindăoani, care se deplasa cu bicicleta în aceeași direcție de mers și care nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers către stânga, fără a semnaliza în prealabil cu brațul întins.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, acesta fiind transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

În cel de-al doilea accident, polițiștii au stabiliti că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din localitatea Rediu, conducea o autoutilitară pe o stradă din Bodești, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, moment în care a acroșat un bărbat de 51 de ani, din Mărgineni, care se deplasa cu bicicleta din direcția Dobreni – Tîrgu-Neamț.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, acesta fiind preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE