NEAMȚ: Candidații care PLUSează la primăriile Piatra-Neamț și Roman

Au apărut candidații la funcția de primar în județul Neamț din partea PLUS.

Numele celor care vor candida la primăria Piatra-Neamț sau Roman au fost publicate de PLUS Neamț pe pagina lor de Facebook.

Zilele trecute, cei de la PLUS Neamț au ajuns la finalul campaniei pentru desemnarea candidaților interni la funcțiile de primar și consilier local din Piatra-Neamț și Roman.

În urma campaniei interne democratic inițiate la nivelul PLUS Neamț, în cadrul căreia toți membrii au avut posibilitatea de a-și depune candidatura pentru funcțiile de: Președinte Consiliul Județean Neamț, Consilier Județean, Primar sau Consilier Local, fiecare membru PLUS Neamț cu drept de vot a putut să-și aleagă on-line candidații.

Votul a fost precedat de dezbateri între candidații care au venit cu idei și soluții concrete pentru rezolvarea problemelor din oraș și implicit pentru dezvoltarea municipiului și a județului.

Astfel, pentru primăria municipiului Roman a fost desemnat, miercuri, Ionuț Corbu.

Astăzi, 17 ianuarie, pe pagina de Facebook a PLUS Neamț a fost postat și numele candidatului la primăria municipiului Piatra-Neamț.

Cosmin Asandei, membru al Biroului Județean Neamț, candidat din partea PLUS pentru Primăria Piatra-Neamț” – spun cei de la PLUS Neamț

PUBLICITATE