NEAMȚ: Carambol cu 4 mașini și 5 răniți în Neamț

Polițiștii nemțeni au stabilit cum s-a petrecut evenimentul rutier de astăzi, în care au fost implicate 4 autoturisme și în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri a reieșit că în timp ce un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Vânători-Neamț, din direcția Pipirig-Tîrgu-Neamț, ar fi redus viteza de deplasare pentru a nu intra în coliziune cu un autoturism care era angajat pentru a efectua virajul la stânga, moment în care a fost lovit în partea din spate de un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Suceava, care nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de acesta.

De asemenea, autoturismul condus de bărbatul din Suceava a fost lovit în partea din spate de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Botoșani, care la rândul său a fost lovit de un alt autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Brăila.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a cinci persoane (2 minori de 5, respectiv 7 ani din Suceava, două tinere de 19 și 22 de ani din Botoșani și o femeie de 37 de ani din Brăila), pasageri în autoturismele implicate în accident.

Cei cinci răniți au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Conform martorilor oculari, după producerea accidentului, mai multe persoane au coborât din maşinile implicate şi au început să se certe în mijlocul drumului.

PUBLICITATE