NEAMȚ: Polițiștii nemțeni au fost colindați (FOTO)

Ca în fiecare an, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamț este gazda grupurilor de colindători. De la mic la mare, cu vocile încărcate de emoţie, colindătorii vin să vestească naşterea Domnului, aducând bucurie în sufletele poliţiştilor.

În prag de sărbători, pe 23 decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în jurul bradului împodobit după tradiție, au poposit colindătorii Ansamblului Codrii Neamțului și Ansamblului Folcloric al Asociației Eu cred – coordonat de agentul șef principal Mihai Coșerariu.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției orașului Bicaz și Secției de Poliție Rurală Bicaz alături de domnul Mihai Coșerariu, au destins atmofera cu cântece tradiționale.

Atras de frumusețea colindelor, Moș Crăciun a împărțit colindătorilor, dar și copiilor prezenți, daruri din tolba sa.

Pentru că preţuiesc şi încurajează păstrarea tradiţiilor, poliţiştii le-au mulţumit colindătorilor care le-au trecut pragul şi, conform tradiţiei, au fost răsplătiți cu colaci, fructe și dulciuri.

Evenimentul a putut fi organizat cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual – Neamţ, Corpului Național al Polițiștilor, I.P.A. Neamţ, ALL for One Neamţ și Asociației Dinamo Piatra Neamț.

Tuturor copiilor şi nemțenilor, poliţiştii le urează Sărbători în Siguranţă!

PUBLICITATE