NEAMȚ: Imagini de groază în adăpostul de câini din Piatra-Neamț? Directorul Salubritas susține că pozele sunt mai vechi (FOTO)

Imagini șocante din adăpostul de câini de la Piatra-Neamț au fost publicate, astăzi, pe o pagină de Facebook a iubitorilor de animale. Directorul Salubritas susține că pozele sunt mai vechi și la ora aceasta nu sunt astfel de probleme în adăpostul de câini.

Pozele nu sunt făcute recent, sunt poze mai vechi și cred că se urmărește să se atace societatea și implicit pe mine. – ne-a declarat Cristian Sauciuc, directorul societății Salubritas (care are în administrare adăpostul de câini de la Piatra-Neamț).

Imaginile care au apărut pe Facebook au fost postate pe pagina Help Romania, cu următorul mesaj:

„PIATRA-NEAMȚ. De două zile un domn îmi cere adresa adăpostului…Uneori înțelegi ca tehnologia nu e pentru toți așadar cu calm cauți pe internet și tu adresa exactă.. Dorea să-și caute câinele în adăpost.. Să-l ducă înapoi acasă..

Imagini de coșmar mi-au inundat telefonul:câini atât de slabi încât nu se pot tine pe picioare..

Câini morți în spatele cuștilor,nevăzuți de nimeni..câini morți deveniți hrană celor flămânzi..Mame cu pui abia fătați în adăpost,o instituție în care așa ceva e inadmisibil să se întâmple.. Pui lăsați împreună cu câini adulți,flămânzi și oricând gata să devoreze micile suflete ajunse fără vină în acest infern.. Mame cu pui, pui fără mame..Schelete vii într-un oraș în care primăria direcționează bani pentru protecția acestor suflete..

Bine ați venit in România,țara unde câinilor li s-a luat dreptul la viața...”, se arată într-o postare a paginii Help Romania.

Postarea a fost preluată și de comunitatea iubitorilor de animale din Piatra-Neamț – Ham Piatra Neamt

Atenție, urmează imagini cu impact emoțional!

PUBLICITATE
SURSĂfoto: Facebook / Help Romania